1 maart 2015 - Vrijdag 27 februari presenteerden wij, samen met Plan 74, een droomontwerp voor de inrichting van de nieuwe bibliotheek in Raamsdonkveer. Onderdeel van het droomontwerp is het organiseren van denktanksessies met volwassenen en jeugd waardoor zij de 'software' vormen voor het gebruik van de nieuwe bibliotheek. De 'hardware' , de kasten en meubels zullen door Plan 74 ook worden geproduceerd.
Theek_5_planboek_20150226_4.jpg
1 maart 2015 - De bouw van onze World of Food nadert de afronding. Binnen een aantal weken zullen de 30 horeca ondernemers de sleutel krijgen om aan de slag te gaan met hun interieur. McDonalds is reeds sinds half februari met de inrichting bezig en verwacht binnenkort de deuren voor het publiek te kunnen openen.
We wensen nu al, alle ondernemers succes en hopen op een mooi en zonnig voorjaar. 
wof_achterzijde_nieuw.jpg

1 maart 2015 - Voor een tweetal woonzorgcomplexen in Noord Holland zijn wij alternatieve functies en plattegronden aan het ontwikkelen. Hiervoor hebben we de bestaande gebouwen in Archicad getekend zodat aan de opdrachtgever door het  3D BIM-model de ruimtelijke consequenties inzichtelijk kan worden gemaakt. 
winkelmadepark_01.jpg
1 maart 2015 - Na het winnen van de selectie voor het grootschalig onderhoud van 224 appartementen van woningcoöperatie De Key in Overtoomse Veld hebben wij op 20 februari 2015 de aanvraag omgevingsvergunning ingediend.
Niet alleen de appartementen maar ook de inrichting van het maaiveld zal door stadsdeel Nieuw-West de komende jaren worden gerevitaliseerd. 
overtoomse_veld_01.jpg
1 maart 2015 - Voor het project 'Bouw je droom'  van Masterplan Techniek hebben wij de leerlingen van OS Bijlmer de bouw van onze World of Food laten zien.Hier hebben zij zelf het bestaande gebouw ingemeten met lasers waardoor er een 3D sketch-up model kon worden gemaakt.
Nieuwsbrief_Amsterdam_Zuidoost.jpg

1 maart 2015 - Samen met DirkJan Borski van BNB architecten hebben wij voor de Ierse belegger het kantoorgebouw Vida in Amsterdam een nieuwe binneninrichting ontworpen.
In het atrium komt een nieuwe flexwerkmeubel, een eikenvloer, lambrisering, kunstgras met schapen en een golfhole.
vida_02.jpg


1 maart 2015 - Voor de inrichting van de nieuwe bibliotheek in Wychen hebben wij samen met Plan 74 een zestal denksessies georganiseerd met jeugd en volwassenen. Hiermee hebben we ambassadeurs geworven voor de activiteiten die de bibliotheek en zijzelf gaan uitvoeren. Wij leveren de 'hardware' in de vorm van kasten en zitmeubels, zij zijn de 'software'. 
wijchen_denktank_01.jpg


1 maart 2015 - In het kader van het Masterplan Techniek Amsterdam hebben wij met het OSB Amsterdam afgesproken een 25-tal leerlingen bij het project 'Bouw je droom'  te begeleiden.
Dir project hebben wij samen met projectteam Masterplan Techniek ontwikkeld om leerlingen kennis te laten maken met techniek en bouw. De leerlingen leren 3D meten, Sketchup tekenen en maquettes bouwen.
matchingdag_01.jpg
1 maart 2015 -  Op het ROC van Amsterdam begeleiden wij vierdejaars studenten bij de herbestemming van de Vianney kerk. Dit project wordt door hen uitgewerkt met een 3D BIM-model, getekend in AutoCad Revit.
Dit model is aangeboden aan eigenaar van de Vianney kerk, Woningcoöperatie Stadgenoot.
vianny_01.jpg


1 maart 2015 - Bij deze inspirerende bijeenkomst konden wij als deelnemer aan de uitverkiezing van docent van het jaar, kennis maken met de drie genomineerden.
Ververs_Awards_2014.jpg
3 mei 2013 - De presentatie over de studiereis naar Zweden bracht vele nieuwe inzichten voor de directie van het Kennemer College. "niet het lesrooster maar de leerling bepaalt het tempo en het lesprogramma" op de Kunskapsskolan
3 mei 2013 - Ted. ziet dat het ROC net als een een warenhuis met verschillende opleidingen  vol in bedrijf is.

foto: Klaarlicht
3 april 2013 -

Het artikel van Patrick Meershoek met de titel "Eten uit een oude Bijlmergarage" is vandaag, 3 april 2013, gepubliceerd in Het Parool.

3 april 2013 - In Amsterdam Zuidoost leefde al jaren het idee om de smaken uit de Bijlmer onder te brengen in één gebouw. Enkele jaren geleden pikten Ted Schulten en Harvey Otten dit idee op. Met Lingotto werd bedacht deze World of Food te vestigen in een oude parkeergarage.
9 november 2012 - Op 8 november  zijn de nominaties bekendgemaakt voor de NRW Jaarprijs 2013. Dat zijn op alfabetische volgorde van plaatsnaam: winkelcentrum Emmerhout in Emmen (Urban Interest), winkelcentrum Raaks in Haarlem (MAB Development Nederland) en winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer (ING Real Estate Development). De winnaar wordt bekendgemaakt op woensdag 10 april 2013 tijdens het NRW Jaarcongres.
27 oktober 2012 - In de herfstvakantie heeft bouwbedrijf Van den Hengel weer puntjes op de 'i' gezet bij het ROC van Amsterdam aan de Tempelhofstraat.
27 oktober 2012 - In winkelcentrum Hoogambacht in Hendrik Ido Ambacht is een winkel van 535 m2 verhuurd aan Blokker. Blokker zal medio oktober haar winkel openen.
Natuurlijk feliciteert Ted. ook  Kapsalon van Pelt, De Plantenbeurs, Woonstudio Erika en Johan, Bakkerij van der Spoel, Goldman Optiek, Verhage en De Kleyne Regentesse en de winkels van de landelijke ketens Bas van der Heijden, Dirx, Plus, Zeeman en Primera.
1 oktober 2012 -

Ted.nodigt iedereen uit om op 5 oktober, om 15.30 de opening van winkelcentrum Oosterheem door wethouder. Bé Emmens.

1 oktober 2012 - Ted. zag na noeste arbeid van de aannemer  tijdens de zomervakantie de nieuwe inrichting van de teams Elektro, Handel en Administratie.
1 oktober 2012 -

Ted. leerde de zes bewoners en verpleegkundigen van tramhuisje 32 kennen.

«« | « | 01 | 02 | 03 | » | »»