Ted. in Het Parool

3 april 2013 -

Het artikel van Patrick Meershoek met de titel "Eten uit een oude Bijlmergarage" is vandaag, 3 april 2013, gepubliceerd in Het Parool.


Patrick  Meershoek beschrijft in het artikel hoe men in parkeergarage Develstein in Zuidoost vanaf 2015 voedsel uit alle windstreken van de wereld te koop aanbiedt. Het Stadsdeel Zuidoost maakte vandaag de plannen bekend voor het wereldrestaurant. De architecten Ted Schulten en Harvey Otten hebben als initiatiefnemers ontwikkelaar Lingotto benaderd, die net als zij gespecialiseerd is in de transformatie van oude gebouwen in een nieuwe bestemming.
Stadsdeelvoorzitter Tjeerd Herrema zegt dat de World of Food voor startende ondernemers een leerschool is van waaruit ze hopelijk de sprong kunnen maken naar een zelfstandig restaurant. Met de komst van de nieuwe studentencampus van 700 woningen  is de vraag naar voorzieningen in de directe omgeving  flink toegenomen. Stadsdeelbestuurder Emile Jaensch zegt dat de initiatiefnemers met de World of Food op hun wenken worden bediend.

Zie voor meer info het persbericht van Stadsdeel Zuidoost: http://www.zuidoost.amsterdam.nl/container/alle-keukens/

Laatste 5 nieuwsartikelen

Ted. bij Verversawards  1 maart 2015
Ted. en Revit  1 maart 2015
Ted. bij Matchingday  1 maart 2015
Ted. bij Denktank bibliotheek   1 maart 2015
Ted. bij Vida  1 maart 2015

Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.reageer »