Ted. feliciteert Blokker

27 oktober 2012 - In winkelcentrum Hoogambacht in Hendrik Ido Ambacht is een winkel van 535 m2 verhuurd aan Blokker. Blokker zal medio oktober haar winkel openen.
Natuurlijk feliciteert Ted. ook  Kapsalon van Pelt, De Plantenbeurs, Woonstudio Erika en Johan, Bakkerij van der Spoel, Goldman Optiek, Verhage en De Kleyne Regentesse en de winkels van de landelijke ketens Bas van der Heijden, Dirx, Plus, Zeeman en Primera.

Spaaractie Hoogambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen maandag zagen 10.000 huishoudens bij het openen van hun deur een oranje boodschappentas van winkelcentrum Hoogambacht aan de deur hangen. De tas bevat onder meer een winkelwagenmuntje, een actieflyer met aanbiedingen van winkels in Hoogambacht, een spaarkaart voor de consumentenactie en flyers van winkels in Hoogambacht. Deze ludieke actie is de start van de consumentenactie, die van 15 oktober tot en met 10 november plaatsvindt in het winkelcentrum. Consumenten ontvangen bij elke besteding van 15 euro een actiesticker, die op een spaarkaart geplakt kan worden. Volle spaarkaarten zijn in te ruilen voor de echte Hoogambacht Vlieger. En men maakt kans op één van de 45 helikoptervluchten boven het winkelcentrum! De komende weken staat er een groot reuzenrad bij het winkelcentrum Hoogambacht. Een kassabon van één van de winkels in Hoogambacht geeft recht op een gratis een ritje in dit reuzenrad. De actie duurt tot 17 november.

Laatste 5 nieuwsartikelen

Ted. bij Verversawards  1 maart 2015
Ted. en Revit  1 maart 2015
Ted. bij Matchingday  1 maart 2015
Ted. bij Denktank bibliotheek   1 maart 2015
Ted. bij Vida  1 maart 2015

Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.reageer »